Etäpalvelut

Kysy meiltä ja autamme juuri Sinua. Olitpa työssä julkisen, yksityisen yhteisön tai vaikkapa videolääkäriammatinharjoittaja. Etäpalvelu on AVI:n hyväksymä terveydenhuollon moderni toimintatapa.

Globaalit  teknologiaprojektit tietotekniikan jättiläisten kanssa ovat opettaneet meitä. Kliinikon toimipisteessä työskentelee yli 1000 tietotekniikan ammattilaista.

Kliinikko tuo Sinulle arkipäivän ratkaisun sekä toimivan etähoitoprotokollan.

Kliinikolla on oma toimintamalli etähoitoon;  arjen työn yhtenä lisätukena.

Olemme opetelleet laskennallisen tietotekniikan arkea (Tekes ja teolllisuus: pneumoniariskin ennustaminen tehohoidossa, MS potilaiden komplianssi). Tieto-, taito ja kokemus keino- ja tekoälyn soveltamisesta  on syntynyt opetus- ja koulutus, radiologia, dermatologia, etäkonsultaatiot ja erityisesti vanhustenhuollon alueilla.

Tilaajille etäpalvelut ovat yksi apuvälinelisä  – mahdollisuus kasvattaa lääkäriresurssin saatavuutta. Kustannetehokas  kotisairaanhoidon hoitotiimien konsultaatioväline.

Kysy meiltä etäpalveluista – palvelemme. Perustelemme  sopivimman ja edullisimman teknisen ratkaisun. Saat kustannuslaskelman ja tarjouksen sen toteuttamisesta.

Konsultoimme, koulutamme ja autamme. Konkreettisesti.